Presentatie teams tweede ronde

woensdag 06 februari '19

Op 6 februari organiseren de initiatiefnemers van Brood en Spelen een eindpresentatie van de teams die hun plannen in de tweede ronde van de prijsvraag hebben uitgewerkt. Dit is geen slotbijeenkomst, maar een startbijeenkomst. Met elkaar laten de inzendingen de contouren zien van een beweging van vernieuwing op het platteland.

Datum: 6 februari
Tijd: 12.00u - 16.30u
Locatie: Provinciehuis Noord-Brabant (onder voorbehoud)
Adres: Brabantlaan 1, 5216 TV 's-Hertogenboschaanmelden

Prijsvraag Brood en Spelen wil de vernieuwing op het platteland versnellen. De uitgewerkte ruimtelijke plannen van de teams en de onderbouwing met een businessplan zijn een eerste stap op weg. Het stopt niet met het afsluiten van de prijsvraag. Op 6 februari presenteren de teams hun plannen en gaan graag met 'mogelijkmakers' in gesprek.

Mogelijkmakers
Mogelijkmakers zijn mensen of organisaties die teams kunnen helpen in de verdere realisatie van hun plannen. Dat kunnen investeerders zijn, kennisinstellingen, lokale overheden die de ruimte bieden voor het experiment of ondernemers die zich bij initiatieven willen aansluiten. Een aantal mogelijkmakers wordt uitgenodigd, maar denk jijzelf ook een mogelijkmaker te zijn of ben je gewoon nieuwsgierig naar de resultaten meld je dan nu gratis aan!

Programma
De teams presenteren hun plannen in verschillende parallelsessies. Daarnaast wordt een plenair programma georganiseerd met bijdragen door o.a:

Floris Alkemade, Rijksbouwmeester
Berno Strootman, Rijksadviseur voor het landschap
Louise Fresco, Voorzitter van Wageningen University&Research
Erik van Merrienboer, Gedeputeerde Provincie Noord-Brabant
Peter Drenth, Gedeputeerde Provincie Gelderland
Marinus Biemans, Wethouder Deurne

In de wandelgangen van het programma staat een tentoonstelling van alle 16 winnende inzendingen opgesteld. Aangevuld met plannen van teams die na de eerste ronde op eigen kracht zijn verder gegaan.